luni, 19 octombrie 2009

Balanta 2008 - scrieri vechi

... Si asa, usor, a venit si anul 2009 in vietile noastre... dar oare ne`am rezolvat problemele pe 2008?! nu mai avem un vis macar ramas in asteptare? eu una am mai multe vise neimplinite, care le`am "transferat" pentru anul acesta, crezand k asa s vor implini sau isi vor pierde rostul...
Inca visez sa am acea persoana speciala langa mine, inca visez sa`mi iau toate examenele( Doamne, fie`Ti mila! ) si tot imi doresc sa iau bonus( aici ar mai fi cineva... ).
Daca stau sa fac bilantul, cate lucruri am pierdut si cate am castigat in 2008? Incep cu castigurile, ca is optimista: un loc d munca, prieteni noi( unii au trecut rpd prin viatza mea, altii au ramas ), incredere in mine, un pisic frumos, multe haine( satisfactia job`ului ), am invatat sa gatesc si sa`mi placa acest lucru( Ralu rullz ), am invatzat sa ma trezesc la 5:45 si sa fiu fres toata ziua( pt bani, ce nu face omu`?! ), dar cel mai important, am invatat( d la altii ) ca un lucru trebuie pretuit cat il ai, nu atunci cand il pierzi...
Am si pierdut in 2008: increderea in oameni, pisicul de care vorbeam mai sus ( inca il astept sa vina acasa ), cateva kilograme( mama zice ca is schiloada), o vara intreaga lucrand, mult timp si bani la shopping( femeile... ) si multe nopti prin cluburi( in cautare d masculi, bineinteles ).
Dar unele lucruri au ramas la fel( si sper sa ramana asa pt totdeauna ): prietenii adevarati, mereu langa mine la nevoie, pofta nebuna d viatza, sprijinul familiei( daca n`ar fi mama si tata... ), inca n`am renuntat la tigari( desi mi`am propus d atatea ori... ) si nu in ultimul rand, eu am ramas la fel!
Ce`mi doresc d la 2009?! cred ca nimic, nu pt ca le`as avea p toate, ci pt ca imi plac surprizele vietii. Traiesc azi, nu traiesc pt totdeauna, iar viitorul va avea grija si de mine, de asta sunt sigura! Increzatoare si dornica d viata, pornesc in noul an cu mana p inima si cu piciorul drept in fata!!! La drum, ca viata nu iarta p nimeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu