vineri, 30 octombrie 2009

It`s all about people.

Fiecare persoana care mi`a trecut prin viata m`a invatat cate ceva. Categoric; cei mai rai m`au invatat cele mai multe. Adica de ce sa ma feresc. Cei mai buni mi`au aratat spre ce sa alerg. Cei care m`au dezamagit m`au facut sa pretuiesc adevarata valoare. Cei adevarati au ramas. Cei falsi au trecut ca apa sub un pod. Repede. Si poate au lasat mizerie. Nu`i nimic, curat eu, doar sa treaca mai cu viteza.
Pe unii i`am privit ca pe niste zei. De la altii mi`am intors privirea. Pe unii am ales sa`i pastrez vesnic in inima, chiar daca nu mai sunt langa mine. La altii visez cu dor de revedere. Fiecare om mi`a picurat ceva in inima. Miere sau venin.
Poate ca si eu, la randul meu, am lasat o urma de parfum pe unde am trecut. Pe sufletele unor oameni. Unii poate`si amintesc cu dor, cu drag sau cu admiratie. Altii poate nu mai vor sa stie cine sunt. Cativa poate chiar m`au uitat. Dar am contribuit si eu la "formarea" lor, asa cum au contribuit si ei la a mea.
Sunt cine sunt datorita a ceea ce`am fost.

Sinceritatea ma face sa ma simt umana.

E natural sa fi sincer. Si nu sustin ca eu n`am mintit niciodata; sau ca n`am s`o mai fac vreodata. Doar ca unele lucruri trebuie sa le tratezi in mod absolut. Sincer. Imi place sa`mi exprim sentimentele. Am o satisfactie speciala. La fel ca atunci cand primesc feed-back. De fapt, e normal. Fiecare om "cerseste" efectul actelor lui. Sa fiu mai explicita: atunci cand zicem/facem ceva, vrem sa stim urmarea. Ca e de bine sau e de rau. Nu conteaza. Important e sa fie. Absenta efectului dauneaza. Asa se explica si nevoia victimei de agresor - ofera raspuns(stroke) la actiunile sale. Dar n`am sa intru prea mult in psihologie; urasc chestiile false si simt cand un raspuns e fals. Aici prefer absenta decat inexistenta. Mda... multi ma stiu, putini ma cunosc!